paurizqi.com

Mulakan langkah pertama :-

1. Peluang Perniagaan
2. Food truck

Hubungi Kami

admin@paurizqi.com.com
En. Anuar
019-6943916
Peluang Perniagaan

INDUSTRI MAKANAN

Industri Makanan merupakan satu konsep perniagaan yang luas. Strategi, komitment dan jaringan pembeli merupakan antara faktor yang penting bagi memastikan pelaburan yang bertahan serta keuntungan sesebuah syarikat tersebut.

Mampu Milik

KIOSK DAN FOOD TRUCK

Langkah pertama dalam memulakan sesebuah perniagaan adalah mengenai keupayaan pelaburan. Perlu diketahui juga kos-kos yang diperlukan serta kaedah untuk menjual kepada pelanggan.

Mentorship

LANGKAH PERTAMA

Kami berjanji kepada anda, sekiranya anda berminat dalam bidang ini dan sebaik sahaja kita bergerak bersama, anda akan diberikan mentorship dan panduan dalam menjayakan perniagaan ini.

0
Produk Kami dan akan berkembang
0
> Pelanggan yang telah merasai
0
Anugerah Yang Diterima
0
Wujud sejak tahun

Matlamat Kami

Pihak kami sentiasa berusaha secara berterusan mengeluarkan produk dan memberikan perkhidmatan yang terbaik dan berkualiti. Di samping itu, dari masa ke semasa khususnya di dalam bidang industri pemakanan,  perkembangan ekonomi masyarakat setempat melalui peluang perniagaan merupakan salah satu initiatif yang dapat membantu anda dalam menceburi perluang perniagaan.

Kami di Comel Food Sdn. Bhd. – membawa jenama Pau RizQi juga merupakan sebuah syarikat Bumiputera Islam yang telah beroperasi sejak 2011.

PELUANG PERNIAGAAN (KONSEP)

Keterlibatan 90%
Kos Permulaan Perniagaan (Mampu Milik) 100%
Lokasi Perniagaan (Mobiliti) 100%